dijous, 9 d’abril del 2020

Dietari coronavíric (20). Deslocalitzat

Jo, que sóc molt llest, vaig decidir, uns dies després de l’inici del confinament, desactivar la localització del meu telèfon mòbil. Em nego rotundament a que Google o qualsevol de les seves múltiples filials utilitzi la meva ubicació per seguir tots els meus moviments i que pugui fer negoci amb les meves dades d’ubicació. Què carai els importa si estic aquí o allà, cinc metres més amunt o cinc metres més avall!

La part dolenta és que llavors el Wikiloc no em funciona i em podria desorientar, però dins de casa he optat per assumir aquest risc. La part bona és que la bateria em dura una mica més. Magre consol.

4 comentaris:

  1. Mira que si algun dia surts al safareig a estendre roba i no saps tornar al menjador...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser em lligo un cordill a la cintura que em connecti amb el pom de la porta de l'entrada per poder tornar sempre que calgui al punt d'inici ;)

      Elimina
  2. Un excursionista expert com tu hauria d'atrevir-se a moure's per casa sense el suport de Wikiloc, en algun moment ens hem de refiar dels nostres coneixements i de la nostra capacitat d'orientació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pensa que a vegades he de mirar bé on poso els peus si no vull trepitjar un cotxe, o un ninot de lleona, o una peça de Lego, o... i clar, llavors em podria perdre, no?

      Elimina