divendres, 20 de novembre del 2020

Doble vara

Què farem amb aquesta joventut! Tots junts, tots barrejats, menjant, bevent, fumant, asseguts als bancs dels parcs en grups de més de sis persones, alguns amb la mascareta per sota del nas o, encara pitjor, per sota de la barbeta, i tots, absolutament tots, sense cap mena de distància de seguretat. I, tot i que no ho puc assegurar, m’hi jugo un pèsol a que no duen les mans prou netes!

A veure si per culpa seva no podrem celebrar el Nadal com cal: tots junts, tots barrejats, menjant, bevent, fumant, asseguts al voltant de la taula en grups de fins a deu persones (en un menjador sense ventilar), sense mascareta quan haguem de menjar o beure, i tots, absolutament tots, sense cap mena de distància de seguretat. Això sí, les mans, abans de menjar, ben netes! 

Ai, aquesta joventut...

Text escrit el 20 de novembre de 2020.

6 comentaris:

  1. Allò de criticar la palla de l'ull de l'altre i no adonar-se de la pròpia biga...

    ResponElimina
  2. Sembla que tenen molt estudiat quines són les principals fonts de contagi, però és fàcil això de culpar col·lectius concrets, sense adonar-nos que tots fem coses malament, potser pitjors que allò que critiquem. Nadal em fa més por que una pedregada, per la maleïda mania que tenim de celebrar-lo. La gent no hi voldrà renunciar i auguro que finals de gener i febrer seran un hecatombe. Espero equivocar-me.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, noi, som tan llestos que ja sabem quan començarà la tercera onada. Només ens cal provocar-la i els àpats de Nadal són la ocasió perfecta...

      Elimina
  3. just...
    tant n hi ha per dornar com per pendre !

    salutacions!!
    ... i m afegeixo als seguidors si no et fa res,
    m agrada el que he vist !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguda, sargantana! Celebro que t'agradi el que has vist!

      Elimina