dimarts, 7 d’abril del 2020

Dietari coronavíric (18). Hipoactivitat

No, a casa de moment no tenim diagnosticat cap trastorn relacionat amb els cavalls, més enllà que algunes vegades ens puguem disfressar de cavallers medievals o que, relacionat amb els èquids, puguem fer el burro quan ens vingui de gust. Fins i tot, és possible que fem curses a cavall, convertint el nostre petit pis en una mena d’hipòdrom.

Però, ja que parlem de trastorns, serà interessant comprovar quants TDAH (no entro a valorar ara si realment existeix o no aquest trastorn) s’arribaran a diagnosticar un cop acabi aquest confinament, després del que seran com a mínim dos mesos de clausura obligatòria.

Mentrestant, a casa intentem que els dos perillosos vectors de transmissió, de 4 i 8 anys, es moguin tant com puguin, que sempre serà molt menys del que els cal.

4 comentaris:

  1. La veritat és que no conec aquest trastorn de prop però sé que ara es diagnostica força, oi? Això a la nostra època es considerava que el nen era mogut i prou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert: mogut i prou. Avui en dia potser li busquem diagnòstic a tot. Per exemple: nosaltres patim de hiperbloguisme???

      Elimina
  2. La meva filla és mestra i ha tingut alumnes amb TDAH. Són patològicament més inquiets que els "nens moguts". Però a vegades potser és difícil controlar el grau de dèficit d'atenció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un trastorn (o no trastorn) que genera molt debat a tots els nivells...

      Elimina