dijous, 30 d’abril del 2020

El populista

Tots els assessors contractats de manera directa o indirecta, basant-se en els informes propis i també en d’altres encarregats a les grans consultories globals, li recomanaven el mateix al president: d’aquesta crisi econòmica només se’n sortirà amb mesures econòmiques dràstiques que, per força, seran impopulars. No pot ser d’altra manera; com deia la senyora Thatcher: no hi ha alternativa.

El tècnic sanitari que repartia mascaretes va gosar dir que, tenint en compte que 2.153 persones tenien més riquesa que 4.600 milions de persones, en realitat hauria de ser el contrari: es podria aplicar una mesura que afectés a molt poca gent i, en cap cas, llavors, seria impopular.

A l’acte, el general de l’exèrcit que participava en la reunió va donar l’ordre d’arrestar aquell element, despatxar-lo de la seva feina per molt essencial que fos i confinar-lo de manera permanent revisable.

Conte acabat el 30 d’abril de 2020.

6 comentaris:

  1. Tristament real, tristament versemblant. Sempre hi haurà maneres diferents de fer les coses, però els dirigents, siguin del color que siguin, sempre optaran per estrènyer el cinturó a aquells a qui ja no queden foradets on clavar el passador.

    Per cert, ja que la menciones, estic llegint un llibre en el que Thatcher hi juga un paper important... perquè volen atemptar contra ella, precisament per això que expliques. Si no es torça, el recomanaré molt, de moment m'està agradant força.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estarem al cas del blog de llibres per llegir-ne la ressenya!

      Elimina
  2. Com diu Xexu, és tristament real: aquells que tenen idees diferents a les "oficials" són apartats d'una manera o altra.

    ResponElimina