divendres, 31 d’octubre del 2014

9N. Impugno


L’article 14 de la Constitució Espanyola diu: Els espanyols són iguals davant la llei. Fals, com queda demostrat amb el número d’aforats que té aquest país. En conseqüència, impugno els màxims responsables: el cap d’estat i el cap de govern.

L’article 15 diu: Tothom té dret a la vida i a la integritat física i moral, sense que, en cap cas, ningú no pugui ser sotmès a tortura ni a penes o tractes inhumans o degradants. Fals, com explica Amnistia Internacional. De nou, impugno els màxims responsables: el cap d’estat i el cap de govern.

L’article 18.3 diu: Es garanteix el secret de les comunicacions i, especialment, de les postals, telegràfiques i telefòniques, excepte en cas de resolució judicial. Fals, com els senyors Assange i Snowden ens han demostrat. Impugno els màxims responsables: el cap d’estat i el cap de govern.

L’article 31.1 diu: Tothom contribuirà al sosteniment de les despeses públiques d’acord amb la seva capacitat econòmica mitjançant un sistema tributari just inspirat en els principis d’igualtat i progressivitat que, en cap cas, tindrà abast confiscador. Fals, com apunta Oxfam Intermón. Un cop més, impugno els màxims responsables: el cap d’estat i el cap de govern.

L’article 44.1 diu: Els poders públics promouran i tutelaran l’accés a la cultura, a la qual tothom té dret. Fals, com Jordi Savall ha relatat. Per tant, impugno els màxims responsables: el cap d’estat i el cap de govern.

L’article...

Text escrit el 31 d’octubre de 2014.

4 comentaris:

  1. jo també els impugno!!!! ben dit i ben escrit ......fan servir la constitució com volen .....

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, gairebé ni l'he escrit jo, aquesta entrada al blog. Ells l'escriuen, ells la incompleixen...

      Elimina
  2. La constitució espanyola només cal complir-la quan demanes alguna cosa que no els agrada. Ells se la poden passar pel folre dels ous sempre que vulguin. Com si no tinguéssim prou motius, aquest és un de ben bo per fotre el camp. I sobretot per aprendre la lliçó i fotre fora del nostre govern gent que estigui allà aferrada a la cadira i només pensant en ells. Com tota la cúpula del govern de la generalitat actual, per exemple.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El més patètic de tot és que, tot i tenir-ne la capacitat i el poder, són incapaços de fer-se lleis a mida! O potser tot està ben orquestrat i saltar-se la llei quan et dona la santa gana és una demostració real de poder... Fa vomitar...

      Elimina