dimarts, 24 de març del 2020

Dietari coronavíric (4). Wikiloc

A l’Óscar, l’Alan, el Josep i el Jordi.

Sempre que puc, que és poc, m’escapo a fer una excursió a la muntanya, sigui sol, acompanyat o amb la família. La gran majoria dels que trepitgem camins i corriols coneixem l’aplicació Wikiloc; gràcies a ella, els més totxos no ens desorientem. De ben segur que som uns quants els que ja tenim pensades les excursions que farem un cop ens deixin sortir de la gàbia.

Mentrestant, ens haurem de conformar en pujar el pic de l’armari, passar el drap per la carena de la pols, beure de la font de l’aixeta i descansar a la vall del sofà. Això sí, si intenteu gravar l’excursió, el Wikiloc us dirà que és massa curta. Comprovat.

8 comentaris:

  1. soc un fidel seguidor de Wikiloc i he pogut fer aquesta ruta i comprovar que no es pot grabar "Ruta massa curta", demà provare de fer-la varies vegades.

    ResponElimina
  2. M'has recordat a aquest senyor :
    https://elpais.com/diario/2010/01/02/babelia/1262394757_850215.html
    Bon viatge tinguis. I compte amb les feres !

    ResponElimina
  3. I tant, wikiloc! No sé quantes vegades m'ha salvat la vida, hahaha. Doncs sí, tot i el confinament a casa intentem mantenir-nos en forma. Quan sigui possible, tornarem a la muntanya, amb moltes ganes. De fet, el primer cap de setmana de confinament teníem una excursioneta pensada, per anar fent cames, i la vam haver d'annul·lar, és clar. Per sort, les muntanyes no es mouran d'allà!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo la tenia pensada per aquest dissabte i amb una novetat: anada i tornada en tren. Imagina't que bé: llegir durant el tren, caminar, i tornar a llegir...

      Elimina
  4. Sí que estem fent plans per quan puguem sortir.
    No fem altra cosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ripollès, Garrotxa, Berguedà... per on començar? ;)

      Elimina