divendres, 7 de novembre del 2014

9N. La papereta


Com que a hores d’ara és impossible saber del cert què ens trobarem el proper diumenge 9 de novembre, cal anar preparats pel que sigui. Així, si volem anar a votar, és imprescindible que portem la papereta ja preparada, no fos cas que no en trobéssim als col·legis electorals. Si encara no la teniu, la podeu descarregar fàcilment des d’aquest web. Un cop l’hagueu descarregat només caldrà imprimir-lo i llestos. Però si a casa vostra necessiteu més d’una papereta o en voleu imprimir per més gent, seria bona idea imprimir-ne dues per full. Això és ben senzill de fer: se n’imprimeix una, es gira el full, es torna a posar a la safata del paper i es torna a imprimir. I si teniu una mica de temps, podeu mirar de dissenyar un full on n’hi càpiguen tres. Els boscos no poden decidir, però nosaltres sí que ho podem fer per ells.

Text escrit el 6 de novembre de 2014.

6 comentaris:

  1. Mira, precisament un company feia això fa una estona, per no imprimir una papereta a cada full, estava muntant un full amb tres paperetes per aprofitar l'espai. I això que fa dies que m'insisteix que ell votaria No, però que s'estigui preparant per les urnes en comptes de quedar-se a casa passant de tot ho trobo una bona notícia.

    A mi, digueu-me romàntic, em fa gràcia arribar allà i agafar la papereta al mateix col·legi. Estic segur que n'hi haurà i les podré fer servir. Però bé, en cas de trobar-me en problemes, sempre tinc l'opció de tornar a casa i imprimir-la. Tinc un tros caminant, però res m'impedirà votar aquest diumenge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un bon company, aquest. Tan de bo n'hi hagués molts més com ell...

      Elimina
  2. Doncs jo confio trobar-hi paperetes perquè no tinc impressora a casa, hauré d'anar a Cal XeXu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també hi confio, però amb els intolerants mai se sap...

      Elimina
  3. jo en tinc unes quantes de paperetes per si de cas !

    ResponElimina