dilluns, 18 de maig del 2020

Fases

Sí, és cert: ha de ser molt difícil gestionar una crisi sanitària com la que estem vivint. Deu ser complicat tenir presents totes les variants possibles d’un país sencer, però és evident que no és el mateix Barcelona que Sant Jaume de Frontanyà, tot i que algun cervell privilegiat va pensar que sí. Desconec en quina fase deu estar ara mateix Sant Jaume de Frontanyà, però de ben segur que ho tenen més senzill que a la gran ciutat (i així ha de ser per raons òbvies).

A la regió metropolitana, per si ja no era prou enrevessat saber què podies fer en cadascuna de les quatre fases (tot i que només s’arriba fins a la tercera perquè es comença des de la zero), ara s’han tret de la màniga la fase 0,5. No deixa de ser curiós que un món que sovint l’etiquetem de 2.0, 3.0 o ves saber per quina versió ens trobem en aquest moment, ara ens quedem en la fase 0,5. No sé ben bé quines coses puc fer en la 0,5, però dubto que pugui agafar el cotxe fins a Collserola per anar a trepitjar una mica de pinassa de la part solana (en cap cas se’m passaria pel cap travessar la frontera i passar a l’obaga!). 

A veure si quan arribem a la fase 0,75 podem fer alguna cosa més...

6 comentaris:

  1. Doncs jo ja tinc ganes de ser a la fase 1,25

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aaaahhh, clar, tu ja tens ganes d'explorar altres regions sanitàries. Ets un Livingstone, company! ;)

      Elimina
  2. Segueixo pensant que tot plegat és una ximpleria. A la que deixes sortir a la gent, tothom fa el que li dóna la gana. Només perjudica a qui no els deixen obrir els seus comerços, veient algunes imatges que es veuen, estiguem al decimal que estiguem, se m'està fent molt llarga l'arribada d'aquest meteorit que acabi amb tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que fot més és que ens tractin de tarats però a la vegada calgui tenir triple titulació per entendre alguna cosa...

      Elimina
  3. Confirmat!
    No hi haurà fase 0.99 Tampoc fase 3.1416
    O si.
    Que duri una mica mes la "alarma" i tindrem de tot i més.

    ResponElimina