divendres, 23 de juny del 2017

Incivisme als Jardins de Massana



Després de les cartes publicades a El PuntAvui (04/05/2017) i La Vanguardia (06/05/2017), i l’article ampliat a El Períodico (20/05/2017), fa tot just dos dies em vaig trobar aquesta escena: quatre gossos dins del sorral del parc infantil, mentre els seus amos s’ho miren tranquil·lament. Tal i com diu l’article de El Periódico, aquest comportament es podria sancionar amb multes de fins a 900€. Potser seria interessant incloure aquesta informació en algun rètol dissuasiu ben visible. I mentre continuï aquesta manca de civisme arreu de la ciutat, serà necessari protegir les instal·lacions infantils amb una tanca.

6 comentaris:

  1. Incívics i el que és pitjor: altament anti-higiènics.

    ResponElimina
  2. Els gossos tenen les seves zones d'esbarjo? Perquè també es pot atacar per aquí. Si no tenen zones habilitades serà la resposta que et donaran els incívics. Si les tenen, ja no poden agafar-se enlloc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que és un error tal i com ho planteges. Els gossos tenen les seves zones, sí, però són petites. Els seus amos es queixen per aquest motiu però no actuen per corregir-ho. En lloc d'això, deixen que els seus gossos campin per on vulguin.

      Jo també podria dir que les zones infantils són petites, però quan deixo que els meus fills corrin per on vulguin es topen amb els gossos, a qui els agraden molt les pilotes, per cert.

      Al final resulta que si als nens els fan por els gossos (i hi estan en tot el seu dret, només faltaria), només ens queda l'opció de romandre tancats en una petita zona infantil.

      Qui té més drets? Qui té més deures?

      Elimina
  3. Més incivisme: buscant informació sobre els jardins de Massana, ara resulta que el presenten com un picadero https://olvidalacama.com/picadero-barcelona/jardins-de-massana Això és una xarxa on es repten parelles a mantenir relacions sexuals en espais públics, i no fa cap gràcia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs com s'ho facin a la gespa de ben segur que s'estiraran damunt d'alguna caqueta...

      Elimina