dimarts, 24 d’abril del 2018

Sàpiens

Aquest matí, mentre recollia els plats, gots i tasses de l'esmorzar, he sentit per la ràdio dos anuncis gairebé seguits de dues entitats bancàries. Tots dos anuncis feien referència a la concessió d'hipoteques.

De camí cap a la feina, he passat per davant de dues immobiliàries. Com que anava amb una mica de temps, m'he aturat a tafanejar els preus. Si no han arribat als nivells precrisi, els falta poc.

I els sàpiens encara tenim la fatxenderia d'autoanomenar-nos animals intel·ligents i racionals...

4 comentaris:

  1. En una societat com l'espanyola, en la que ens tenen a tots distrets dient que hi ha disturbis al carrer, per darrere ens segueixen perjudicant als més pobres, posant les bases perquè els rics en siguin encara més, de totes les maneres possibles. Però seguim distrets mirant a una altra banda. Mentrestant, alguns porten al congrés propostes perquè hi hagi desnonaments exprés. I sí, són els mateixos que ara s'autodenominen independentistes de veritat, i que els altres som els dolents que no volem formar govern (amb només la seva proposta, si no, no juguen).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí noi, crec que en tots els nivells possibles, els sàpiens ensopeguem, no amb una pedra, sinó amb dues, tres o infinites roques de les més grosses...

      Elimina
  2. Anem de cap altre cop a la bombolla immobiliària.
    El capitalisme i l'especulació es retro-alimenten.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però no oblidem que formem part de l'espècie. En la nostra mesura també està combatir-ho!

      Elimina