dimarts, 24 de juliol del 2012

Gossos perillosos

Segons es pot llegir a la pàgina web de l’Agència de Salut Pública, una de les obligacions que tenen els propietaris de gossos perillosos és dur-los sempre fermats amb corretja o cadena i que portin morrió. En aquests temps de crisi, en els que qualsevol ingrés a la caixa pública és benvingut, probablement es recaptaria una bona quantitat gràcies a l’incompliment sistemàtic d’aquesta normativa per part d’alguns propietaris. Si la policia de proximitat (aquesta que només existeix en els programes electorals) no sap per on començar, que facin una volta pels Jardins de Massana, al barri del Congrés de Barcelona. Els diners, però, no són el més important: de ben segur que així s’evitarà més d’una desgràcia.

Carta publicada a El PuntAvui (14/04/2012), amb resposta, (30/04/2012) i a La Vanguardia (16/04/2012).

4 comentaris:

  1. el dels gossos és un tema pelut, que quan tens nens, et posa en guàrdia contínuament. maca la resposta del regidor.
    m'ha semblat tan convincent com un programa electoral. el botaria, si pogués.

    ResponElimina
  2. Aplaudeixo la iniciativa!! Totalment d'acord!!

    ...i afegeixo més!

    L'obligació de dur els gossos lligats, és per a qualsevol gos (la del murrió només pels perillosos) doncs pel meu barri està bastant de moda començar a portar gossos sense lligar... MULTA!!

    Multa també per tots els que embruten els carrers... al meu barri també es farien d'or. He de dir que amb el nou Ajuntament (les coses com són) (*) la neteja ha millorat, però com els porcs segueixen sent porcs, doncs després de passar a netejar, al dia següent ja hi torna a haver merdes... unes bones multes per aquesta gent!! quina il·lusió em faria!! Que paguin aquests incívics!!


    (*) Reus: Abans PSC (El famós "Pérez" l'alcalde amb el sou més alt del món... o gairebé) ara CiU.
    El meu barri feia tant de fàstic que vaig fer això i ho vaig enviar a uns quants llocs: Aviso, és molt fastigós.

    ResponElimina
  3. En realitat, el que són perillosos no són els gossos, sinó els amos. Potser seria a alguns d'aquests als que caldria portar lligats i amb morrió.

    ResponElimina
  4. Com a etologa certifico el que diu en Xexu. El problema son els amos d´aquests gossos que li donen una educació equivocada o cap. Aixo si, en l´asumpte dels braus i similars si que n´hi ha certa (o massa) hipocresia, i es per culpa dels politics que per guanyar vots, cada partit promou un i altra criteri confonent a la gent. Per aixo vivim en un pais dins d´un regne en el cual pot ser legal una cosa i la seva contraria... braus, curses, galls, etc. pa i circ com sempre... la realitat objectiva es que organitzar negocis amb el patiment de animals es molt cruel

    http://www.actiweb.es/k-macus/

    ResponElimina