dimarts, 8 de març del 2022

Estimat conductor intermitent

Estimat conductor intermitent,

Et descric amb aquesta paraula no perquè potser agafis el teu cotxe només de tant en tant, sinó perquè de manera habitual et passes per l’entrecuix els llums intermitents del teu vehicle. D’entrada has de saber que el fet de no indicar mai si canviaràs de carril o giraràs cap l’esquerra o la dreta et converteix, de totes totes, en un cretí integral. I d’això, de ser un cretí integral, no en pots culpar ningú ja que, per aconseguir el carnet de conduir, bé que et van ensenyar a accionar l’intermitent; ergo, el teu professor d’autoescola queda automàticament absolt. Per tant, estimat conductor intermitent, només ens queda una opció: duus el cretinisme a les venes, sigui genètic (tan de bo que no, pel bé de tots) o bé adquirit sense esforç amb els anys.

Sí que et demano, conductor intermitent, que, com a mínim, activis l’intermitent doble quan et trobis un embús sobtat a la carretera. Si no ho fas, a banda de cretí, te’n sentiràs a dir unes quantes més des del cotxe del darrere o ja directament a l’altre barri.

4 comentaris:

  1. hi ha molts conductors irresponsables.
    Concretament el cas dels que no posen intermitent quan canvien de carril, m'he adonat que acostumen a ser vehicles de gamma alta. Mercedes, etc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vols dir que només els de gamma alta? Jo diria que el cretinisme és força transversal ;)

      Elimina
  2. Un dia podríem fer una llista de comportaments incívics al volant. Perquè això dels intermitents no és l'única cosa que la gent es passa per l'entrecuix. També et diré que quan en parlem, els equivocats sempre són els altres...

    ResponElimina