dimarts, 31 de març de 2020

Dietari coronavíric (11). Ridícul

Fa dos dies vaig veure al Telenotícies de TV3 la notícia d’una cursa virtual de motos entre uns quants pilots de la graella del mundial. La causa és, com tot el que està passant arreu del món, l’omnipresent virus que ho ha trastocat tot, inclòs l’ajornament indefinit del campionat. Més enllà de l’absurditat que, amb l’aturada total i absoluta de l’activitat esportiva, es mantingui l’espai de l’esport a les notícies, és ridícul i proper a la malversació dedicar recursos públics a informar de la cursa virtual de quatre ganàpies, l’activitat habitual dels quals té l’escàs mèrit de malbaratar benzina per un tub i contaminar a tort i a dret.

Però, ¿què podíem esperar d’un espai que, més enllà del futbol i poca cosa més, té la gran majoria dels clubs esportius del país relegats, com a molt, al canal Esport3?¿Què costaria informar de com deuen estar patint ara, en lloc de mostrar-nos la costellada virtual d’uns quants cremagomes?

6 comentaris:

 1. Sense el coronavirus veig poc els esports. Amb el coronavirus ni un segon.

  ResponElimina
 2. No comparteixo la teva virulència cap als motociclistes, em generen més aviat indiferència. Tampoc és que estigui indignat, però sí que m'encurioseix que segueixin fent aquest apartat del TN, el d'esports, sobretot perquè ja he vist diverses queixes al respecte, perquè ara per ara és una secció absurda. Es podia replantejar i dedicar aquest temps a una altra cosa. Si s'està mantenint, em fa pensar que és per algun motiu que desconeixem. Econòmic? Potser el patrocinador no veuria amb bons ulls que no s'emetés la secció per la qual paga uns diners, i tal i com està la tele pública, no crec que es pugui permetre perdre patrocinis.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Fixa't que jo no dic que es deixin d'emetre els esports, sinó que caldria parlar de tants i tants petits clubs (i no tant petits) que ara encara les deuen passar més magres. Pensa, per exemple, en l'hoquei patins, esport en què Catalunya és primera potència mundial: quan apareix als TN? Gairebé mai, i això és ben trist, perquè és un esport present a tot el país. I hi ha altres esports que, senzillament, ni existeixen a nivell mediàtic...

   Elimina
 3. Molt ben dit Maurici, pensem el mateix.��������

  Afegiria: que és això que s'hagi de demanar consentiment als futbolistes del Barça per si accepten una baixada temporal de sou.

  Es demana permís a les persones treballadores que, aquests dies —o també en altres ocasions— se'ls retalla la nòmina?

  ResponElimina