dilluns, 6 de juny de 2011

E-mail al president

(Correu electrònic perdut al disc dur de l’ordinador i trobat fa pocs dies)

-----Mensaje original-----
De: Maurici Capdet Mateu 
Enviado el: lunes 31 de enero de 2000 16:55
Para: 'presidentpujol@presidencia.gencat.es'
Asunto: Dia 29 de Febrer i altres festius

Senyor president, 

Segurament pensarà que això que li escric, si és que vostè ho arriba a llegir, és una bajanada. Però potser no ho és tant si es medita amb sentit comú. No ha pensat mai en que la distribució dels dies festius és nefasta? I si la Setmana Santa cau tan tard com aquest any 2000 la situació s'agreuja molt més. Només donant un cop d'ull al calendari es pot observar que el quart trimestre de cada any hi ha dies festius (i ponts si es té la sort de tenir-los) cada dos per tres. En canvi ara, des de gener fins la tercera setmana d'abril no hi ha un sol dia de descans extra.

Per altra banda, tenint en compte que només tenim un 29 de febrer cada quatre anys, vostè troba lògic i coherent que s'hagi de treballar aquest dia? Cada any celebrem el Nadal, Sant Esteve, cap d'any, Sant Joan, la castanyada, Setmana Santa i un reguitzell de festes més. El dia 29 de febrer hauria de ser festiu en els dos sentits de la paraula: festiu per no laborable i festiu per festa (grans festes s'haurien de celebrar aquest dia!).

No en tinc ni idea si aquest tema és a les seves mans, però ja que tinc la ocasió d'enviar-li un mail, he cregut que era important fer-li saber la meva opinió, amb la qual coincideixen moltes persones, en pot està ben segur.

Doncs res més. Moltes gràcies i el saluda atentament,

Maurici Capdet Mateu

Enviat i esperant resposta…

3 comentaris:

 1. i no li vas arribar a enviar?
  mecachis, prova ara, a veure què et diu el rei artur.

  ResponElimina
 2. Sí que el vaig enviar, sí. Per això he posat al final que espero resposta. Afegiré que el vaig enviar.

  Siau!

  ResponElimina
 3. i encara no t'ha respost!?
  NO M'HO PUC CREURE!
  és... com ho diria jo... INDIGNANT!!!

  ResponElimina