dimecres, 1 d’abril del 2020

Dietari coronavíric (12). Els rentadors

En totes les crisis n’hi ha que hi perden i n’hi ha que hi guanyen. A casa, com no podia ser d’una altra manera, passa el mateix: el que perd és el rentavaixelles i la que guanya és la rentadora.

El rentavaixelles, pobre, és víctima de l’augment considerable d’àpats a casa: que tots esmorzem, dinem i sopem a casa el converteix en l’electrodomèstic més explotat (amb permís de la nevera, que ja hi està avesada).

En canvi, la rentadora gaudeix d’uns dies (que seran setmanes) de relativa tranquil·litat: amb dos nens confinats a casa, sense escola, ni parc, ni futbol, ni res de res, la roba aguanta neta força temps més, amb l’excepció lògica dels tovallons. Cada cop que la poso, me la miro i la remiro bé, no fos cas que se li escapi algun somriure.

4 comentaris:

  1. Veus, aquest problema no el tenim a casa. Ni tan sols el problema de dos nens confinats, hahaha. Perdó. Vull dir que, com que no tenim rentavaixelles, qui renta els plats, gots i olles que s'acumulen ràpidament a la pica, som nosaltres. I entre rentar-nos les mans sovint, i netejar tota la vaixella que anem embrutant, sobretot tasses, tenim les mans que ens cauen a trossos ja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que els fabricants de cremes per a les mans estan fent el seu agost ara mateix...

      Elimina
  2. Encara que sense nens, ens passa molt semblant a tu, amb les rentadores.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho entenc. Amb la roba dels adults passa més o menys el mateix. I si ni trepitges la muntanya el cap de setmana, encara més ;)

      Elimina