dijous, 30 de juliol del 2015

Ràbia

Odio els tràmits, però especialment odio els tràmits amb les companyies de subministres. I ara mateix odio especialment Endesa. Els odio per fer-me perdre temps i treure'm de polleguera. Els odio per oferir si vols l'atenció en català i, un cop l'has triada, que es talli la comunicació al cap de pocs segons (ho he provat quatre cops).

Odio que, per un error de l'empresa, ara calgui pagar una morterada que, tot i ser justa, no deixa de fer pupa. Odio les seves formes i la seva burocràcia, que amb prou feines t'ofereixen terminis ni alternatives. Odio que em diguin que he d'enviar no sé quants papers per fer un reconeixement del deute quan resulta que, si no el reconec, ens el cobraran igual. I odio que quan pregunto per què serveix aquest reconeixement, em pengin el telèfon.

Entenc la pobra treballadora que deu estar més cremada que la moto d'un hippie, cobrant poc i amb ganes de fer vacances, però odio que la seva atenció amb mi sigui ineficaç, inútil i amb desgana, perquè jo també estic més que cremat amb l'empresa on treballa. Al capdavall, però, als que seuen a les cadires del consell incompetent d'administració se'ls en fot que tant el treballador com el client treguin fum pel cap i foc pels queixals. I és per això que és a ells a qui odio més.

Com diu l'Elèctrica Dharma a La gent vol viure en pau:

"Són uns fills de puta acabats 
Sempre foten la punyeta 
Estats-Carronya! Bèsties de guerra! 
Les seves festes són criminals"

Ràbia produïda el 27 de juliol de 2015.

6 comentaris:

  1. comparteixo la teva ràbia i el teu odi .....

    ResponElimina
  2. M'has fet pensar en una post que vaig escriure fa molt, molt temps. Pel que ens fan pagar, l'atenció al client és totalment deficient. Però és això, no parles mai directament amb qui en té la culpa, sinó amb treballadors que estan igual o pitjor que tu, és a dir, que discutir-t'hi no serveix per res. El sistema està ben muntat. Per a ells.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És com el feudalisme però en versió internet: els senyors feudals sempre darrere de tot, menjant i bevent molt però que molt bé, mentre els vassalls es barallen entre ells...

      Elimina
  3. Hi ha altres companyies elèctriques com per exemple Som Energia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert, i en sóc soci i client. Però una altra cosa és l'electricitat de la comunitat de veïns ;)

      Elimina