dilluns, 23 d’abril del 2012

Sant Jordi

Sóc incapaç d'imaginar-me el dia d'avui en format e-book...

Gaudiu del Sant Jordi!

7 comentaris:

  1. Tota la raó: on li poses el llacet amb la senyera? i ramblejar, què rambleges? i fullejar, com fulleges? i el següent seria la foto d'una rosa retocada amb Photoshop? No, no, no. Mai.

    ResponElimina
  2. Tens raó, però realment l'únic que val la pena de comprar els llibres per Sant Jordi... són els descomptes!! I cal tenir en compte que amazon avui feia un 10%, eh! =P La veritat és que intentar mirar llibres fotent-te cops de colze a llibreries, voreres i paradetes em sembla impossible. Més val tenir les idees clares i anar a "pinyó fix" a pel que vols. Per badar i remenar, hi ha 364 dies molt més agradables... tot i que això no fa que deixi d'encantar-me la diada, eh!
    Per cert, l'ebook és genial i jo n'estic molt contenta, però la proporció de llibres en paper és forçosament superior, sobretot si es pretén llegir en català.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó en que segurament Sant Jordi és el pitjor dia per a comprar llibres, però és innegable que aquest dia ja no seria igual si fos en digital, no? Llarga vida al paper!

      Elimina
  3. Jo tampoc me l'imagino, de moment som la resistència! El dia que tot sigui en ebook, les paradetes seran minúscules...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les taules seran més petites i en lloc de llibres tindran un ordinador on consultar els ebooks... molt fred, tot plegat!

      Visca la resistència!

      Elimina
  4. Doncs ja podem anar fent-nos-en una visió ben aproximada. En pocs anys, crec, el mercat de les editorials i els llibres canviarà i molt. Jo mateix, que defenso aferrissadament els llibres tradicionals ja tinc temptacions de comprar-me'n un... sobretot per problemes d'espai a caseta! Que no és molt gran i els llibres em faran fora...

    ResponElimina